Facultatea de Asistenta Sociala- Timisoara

Dragi tineri,

Vă felicit pentru interesul arătat domeniului Asistenței Sociale, o profesiune interesantă, modernă și plină de satisfacții! Fiecare absolvent al nostru este pregătit special pentru a sprijini persoane dezavantajate din diferite medii în scopul dobândirii unui nivel acceptabil de bunăstare și funcționalitate socială.

Asistenții sociali se preocupă de persoane aflate în diferite etape ale vieții, din copilărie până la vârsta senectuții, care sunt sprijinite să-și depășească un larg spectru de probleme printre care: sărăcie, discriminare, abuzuri, boli, divorț, șomaj, dizabilități, etc. Pentru aceasta noi oferim cursuri diverse asigurând o pregătire generală în discipline ca: psihologie, sociologie, drept, informatică, limbi străine ca și discipline specifice domeniului cum sunt: tehnici de intervenție, asistența persoanelor dependente de substanțe, medicină socială, protecția copilului și altele. Fiind o profesiune clinică, studenții noștri realizează stagii de practică în instituții și asociații specializate în oferirea de servicii sociale din Timișoara atât în regim săptămânal cât și comasat în fiecare semestru. Pregătirea studenților se realizează atât la zi, cu frecvență cât și în sistemul la distanță, pentru studenții care lucrează. Secția noastră asigură de asemenea pregătirea post-universitară a absolvenților prin șase programe de masterat acreditate de forurile competente. Toate acestea precum și baza materială modernă, echipa de profesori de excelență ca și preocuparea permanentă pentru soluționarea problemele studenților fac din secția noastră cea mai bună alegere pentru un candidat la învățământul superior care-și dorește o carieră profesională de succes.

Șeful catedrei de Asistență Socială, Conf. Dr. Teodor Mircea ALEXIU« (Previous News)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>